Bredspackling

 

Behöver du hjälp med bredspackling i Linköping så kan vi hjälpa dig. Vi är ett fullserviceföretag inom måleri och tapetsering.

Vad är bredspackling?

Du kan använda bredspackling för att jämna ut ytan på väggen innan du målar eller sätter upp en ny tapet. Det är en teknik som innebär att du använder en bredare spackelspade och applicerar rikligt med spackel över en större yta. Du kommer få ett jättebra resultat och det kommer innebära en stor skillnad för hur du upplever rummet. Men det gäller att vara noggrann och inte slarva för att resultatet ska bli bra. Om du är osäker på hur du ska göra så kan vi hjälpa dig.

Bredspackling av vägg

När du ska bredspackla på tapet behöver du inte jämna ut skarvarna med slipkloss, om du istället bredspacklar innan du sätter upp en ny tapet eller målar. Du kan också bredspackla om väggen har stora ojämnheter i ytan som kan uppfattas som störande. För att kunna bredspackla så kommer du behöva köpa spackel och en spackelspade. Det kan vara svårt att få till det bra själv om du är ovan. Dessutom tar det mycket tid. Ofta kan det vara värt att ta in en skicklig hantverkare som kan ge dig ett pris . Du slipper dessutom allt slipdamm när du slipar ner spacklet.

Bredspackling pris

Priset för att bredspackla vägg är inte högt med tanke på hur fin väggen blir. Du kommer känna att det är en bra investering varje gång du ser solen falla in genom fönstret på din släta fina vägg.

När du behöver hjälp med bredspackling i Linköping kan du vända dig till oss så för att få ett pris på bredspackling, så du kan känna dig trygg att du får ett bra resultat.

Om du vill ha mer information om bredspackling och kostnad så kan vi räkna på det och återkomma med ett förslag baserat på hur mycket du behöver hjälp med och vilken typ av väggar du har.