Fasadmålning

En rätt behandlad fasad är en förutsättning för att ditt hus ska få ett långt och problemfritt liv. Vi utför all förekommande fasadmålning inom både företag, offentlig miljö och privatpersoner. I samarbete med upparbetade kontakter kan vi genomföra totalentreprenad tex vid byte av skadat trä vid fasadarbeten.

Med en snygg fasad får du inte bara ett vackert hus utan även ett friskt och stabilt hus. Det finns flera fasadarbeten i Linköping som ser till att ditt hus blir välmålat med färg som håller över tid.

Välj rätt kulör

När du ska måla fasad i Linköping kan det vara bra att tänka igenom vilken kulör fasaden ska ha. Du kan exempelvis välja att måla om hela fasaden med en alldeles ny färg eller så kan du måla över med den befintliga färgen. Givetvis är det även bra att fundera över vilken känsla huset förmedlar. Det går att skapa många intryck med olika färger. För att välja rätt färg kan det vara bra att få tips på fasadmålning i Linköping. Därmed får du hjälp med att se vilken färg som passar just ditt hus.

Skydda ditt hus

Dessutom är det viktigt att tänka på hur valet av färgtyp påverkar risken för exempelvis mögel. Med grundade och motståndskraftiga färger håller ditt hus länge och färgen flagnar heller inte lika lätt. Med rätt sorts färg får du ett bra skydd mot angrepp på huset.

Måla fasad i Linköping

Pris för din fasadmålning? I allmänhet blir det inte så mycket billigare att utföra arbetet själv. När du beställer fasadmålning inom Linköping får du allt du behöver och i samband med bokningen får du veta precis vad det kommer att kosta och när arbetet kan utföras.