Pensel

Fönstermålning

Är det så att du bara ska måla dina fönster eller du kanske tänker måla om hela huset. Oavsett vilket, så är det några saker som du bör tänka på. Fönster är husets ögon, där fönster ger huset sin karaktär och dessutom är vår utkik mot världen. Folk tittar på fönster mer än vad man kan tro.

Väder och vind

Beroende på var du bor, får dina fönster utstå mycket väder och vind. Det är väsentligt att välja rätt färg och inte bara det, skrapas behövs och grundmålas för att hålla länge. Var inte rädd att måla fönster med färg som bryter av. Det finns många härliga färger som skapar intressanta kontraster med den övriga fasaden. Samma gäller när du ska måla fönster invändigt, ett bra grundarbete och gärna en färg som matchar väggarna.

Målerifixarna, för att måla dina fönster i Linköping

Om du har planer på att sätta igång med att måla fönster inne, Vi kan behoven i Linköping och fönstermåleri samt har lång erfarenhet med olika typer av fönster. Det kan vara både nyare fönster och även vackra snickerifönster som du vill bevara. Vi kan hjälpa dig med idéer och framför allt med en kvalitetsmålning.

Att måla fönster inne

När vi ska måla fönster invändigt är det inte bara att vi ska göra ett perfekt jobb utan vi vill att våra kunder ska ha en känsla av välbefinnande framför sina fönster. Titta ut mot världen med en kopp kaffe, eller bara för att ta en snabb titt för att se vad det är för väder.

Kompetens med proffsen

Målerifixarna fixar din fönstermålning i Linköping och vi har som företag en bred kunskapsbas och kompetens där inget lämnas åt slumpen. Vi har totallösningar för ditt hus eller företagsbyggnad för att du ska kunna överlåta det åt proffs som har varit i branschen i många år. Vi håller oss uppdaterade med material och färger för att kunna möta vår kunders önskemål.