Golvslipning i Linköping

Ett fint golv i ditt hem är A och O. Genom åren har olika stilar varit populärt. Från början var det ofta ett lackat golv som var populärt. Efter det så var det oljat golv som tog över. I dagens läge så finns där ett flertal olika alternativ som du kan välja på. Slutresultatet av golvslipning är helt upp till dig. Du kan välja om du vill ha ditt golv matt, halvmatt eller kanske glansigt. Då hemmet är ditt så är det du som väljer slutresultatet. Golvet förtjänar ett ansiktslyft då det kommer att rama in ditt hem på ett bättre sätt. Eftersom att golvet är en stor del av din bostad så är det en av sakerna man lägger märke till tydligt vid första anblick och det är något som ska spegla hela lägenheten.

Vad kostar golvslipning?

Ett golvslipning pris kan variera på material och yta. När det kommer till golvslipning i Linköping så finns det ett fåtal som brinner för golvslipning som vi gör. Golvslipning och priser har över åren varit ungefär där de är idag. Maskiner och utrustning har blivit bättre med åren så nu går det även snabbare för oss att slipa golvet. Därför finns möjligheten att hitta en tidpunkt som fungerar för bägge parterna.

Hur ofta ska man slipa golvet?

Hur ofta golvet ska slipas beror på vilket material golvet har, hur många gånger det har blivit slipat och liknande. En enkel fingervisning är att när golvet har tappat sin lyster så kan det vara aktuellt att boka tid för en golvslipning. Tidpunkten är generellt vart 10:onde år. Vid mjukare material samt mer poröst material så behövs golvslipning lite oftare för att det vackra i golvet ska komma tillbaka. Vid osäkerhet, kontakta oss så hjälper vi till att hitta den bästa lösningen för er.