Tapetsering

Nya tapeter kan ge ett rum ett nytt liv. Vi kan förmedla bra kontakter till de mest kända och aktuella tapetleverantörerna och till professionella inredare för att få tips. Vi har koll på de senaste trenderna och teknikerna inom detta område.

I april år 2006 grundade vi firman Målerifixarna i Linköping AB. Vi ville föra vidare vår gedigna kunskap och erfarenhet genom att erbjuda full service inom måleribranschen och tapetsering Linköping runt. Vårt mål är inte bara att få jobbet gjort, utan att utföra varje projekt så bra att procenten reklamationer är lika med noll. Alla våra kunder ska få vara nöjda med det utförda arbetet.

Tapet i Linköping

En stor del av alla tapeter i Linköping med omnejd kommer idag från samma vanliga leverantörer. Vi har inte bara koll på de senaste trenderna och teknikerna. Vi kan dessutom förmedla kontakter till såväl kända tapetleverantörer som inredningsproffs. För att en målare i Linköping ska kunna utföra ett jobb som kunden är nöjd med så måste också materialet och planeringen uppfylla samma höga kvalitet.

Nöjda kunder är återkommande kunder. Tänk dig att du sökt på ”tapet Linköping” och hittat oss, samt gett oss chansen att visa vad vi går för. Nästa gång tror och hoppas vi att du kommer direkt till oss för ditt projekt. Alla målare i Linköping med omnejd kan garanterat sätta upp tapeter rakt och snyggt, men vi sätter kvalitetsmålet högre än så.

Kvaliteten på utförda projekt är helt enkelt den allra viktigaste hörnstenen i vår affärsplan.

Full service inom målning och tapetsering

Vare sig ditt projekt gäller nymålning, fasadmålning, tapetsering eller fönsterunderhåll, så erbjuder vi dig full service. Vi utför alla arbeten som förekommer inom måleribranschen och vi gör det med målet att kunden ska bli nöjd.

Kunskap, utbildning och erfarenhet i kombination med rätt kontakter gör att vi har möjligheten att erbjuda dig allt det här. Det är också den kunskapen, den utbildningen, den erfarenheten och de kontakterna som gjorde det möjligt att skapa ett måleriföretag med så höga ambitioner.