Pensel

Trapphusmålning

Att måla om trapphus är ett enkelt sätt att tillföra en fräsch känsla som alla boende i huset kan njuta av. Därför spelar entrén till en bostad, ett kontor eller annan verksamhet en självklar roll för upplevelsen hos den som besöker fastigheten. Ytterligare ökar livslängden genom ett regelbundet underhåll att inomhustrappor, samt att det undviker onödigt slitage.

Med vår erfarenhet av att måla trapphus i Linköping siktar vi att leverera hög kvalitet för en trivsam inomhusmiljö. Självklart är vi alltid öppna för en variation av uppdrag. Gäller det renoveringsobjekt, fastigheter, bostadsrätter, kontor eller övriga projekt är ni varmt välkomna att höra av er till oss. Som alltid har vi på Målerifixarna i Linköping AB kvalitet som en solklar hörnsten i vår affärsplan.

Med samma kvalitet hjälper vi er med målning av inomhustrappor, trapphus, samt trapphus där det behövs ställningar.

Måla inomhustrappa

Vare sig ni söker en traditionell eller dekorativ design erbjuder vår tjänst en möjlighet att få nytt liv i slitna inomhustrappor. Med en simpel lösning kan en bostad kännas mer välkomnande och genomtänkt. Följaktligen, söker ni en fräschare eller modernare atmosfär i er bostad eller fastighet kan ni komma långt med ett lager ny färg. Om ni är redo för en förändring kan ni lämna kontaktuppgifter genom vår hemsida. Resten av arbetet kring ert ärende sköter vi.

Måla trapphus med ställning

Oavsett ert projekt för trapphusmålning, hoppas vi att vår kunskap och utbildning kan hjälpa till att uppfylla er vision av en fulländad och attraktiv fastighet. Förutom kompetens har Målerifixarna i Linköping AB även de verktyg och ställningar som kan behövas.

Kom till oss med era kreativa idéer så hjälper vi er att få dem verkställda. Ni är välkomna att kontakta oss via formuläret på hemsidan. Då kan vi diskutera målning av trapphus och pris och gemensamt komma överens om en plan. Vi finns också tillgängliga på telefon och mejl ifall ni har andra frågor eller funderingar.