Måla golv i Linköping

Du vill fräscha upp någonting i ditt hem, men du kanske inte exakt vet vad ännu. Vi kan hjälpa till med all slags målning i ditt hem, vi är därmed ett fullserviceföretag. När du till exempel vill måla dina golv i Linköping, kan du gärna ta kontakt med oss på Målerifixarna. Vi har flera års erfarenhet av bland annat golvmålning. Dessutom kan vi också hjälpa dig med mycket annat inom målning och tapetsering.

Golvfärg

Du kan vända dig till Målerifixarna då du ska måla ditt golv. Vilken färg du väljer på ditt golv har faktiskt en stor betydelse. Då du ska måla ditt golv vitt, gör det att rummet ser större ut och det ger dessutom en modern och fräsch känsla. Ska du måla golv i svart, blir däremot känslan genast helt en annan. Det finns en massa färger att välja mellan då du vill måla ditt golv. Till exempel i ett barnrum kan det vara roligt att experimentera med lite starkare färger. Varför inte välja ett gult eller grönt golv. Vi målar alla olika slag ytor som du vill få målade.

Nöjda kunder

Vi, Målerifixarna i Linköping, har all den expertis som behövs för att måla golv. Ingen uppgift är för liten eller för stor och inte heller för svår för oss. Vi kar ett högt kvalitetsmål och vill att våra kunder ska vara 100 % nöjda. Ring således oss för den bästa service du har upplevt.