Pensel

Renoveringsmålning

Målerifixarna utför all målning i samband med  renovering i din bostad. Vi välkomnar både Privata fastighetsägare och offentliga beställare.

Vi har lång erfarenhet av sådana uppdrag. Där vi gemensamt kan diskutera oss fram till bästa lösningen för just din fastighet.

Högkvalitativ renoveringsmålning i Linköping

Tack vare vårt kvalitetstänkande och breda kunskap inom branschen för renoveringsmålning har vi en ständig tillväxt av nöjda kunder. Dessutom är det många fler som hör talas om oss. Genom en nära kontakt med våra kunder får vi hela tiden insikt i hur kundens önskemål ser ut och vad som är möjligt att göra rent praktiskt och funktionellt. När vi talar om renoveringsmålning eller reparationsmåleri innefattar det både privatpersoner och företag samt offentliga institutioner. Som Linköpings reparationsmålare går vi in med kompetent arbetskraft där vi jobbar, för att kunna återställa och förbättra ett redan existerande projekt. Vi tar fram en plan hur arbetet kan komma att se ut samt vad det kan kosta.

Kompletta lösningar för dig

När det kommer till vår firma i Linköping och reparationsmåleri eller renoveringsmålning är det inte enbart måleri som blir utfört. Vi samarbetar med olika aktörer i branschen som exempelvis el, golv, och bygg för att kunna ge en totallösning för arbeten som kräver lite mer. Där får vi inte glömma våra fantastiska fönster som är vårt viktiga ljusinsläpp och utsikt mot världen.

Inom området för renoveringsmålning i Linköping utför vi olika typer av arbeten, bland annat genomför vi målning av nya fastigheter. Våra kunder kan därför vara en villaägare eller någon stor aktör inom den offentliga sektorn. På det viset täcker vi upp alla kundkategorier oavsett om jobbet är litet eller stort.

Nya idéer och trender

Vi håller oss alltid uppdaterade med olika trender i branschen så egentligen är inget arbete för oss konstigt. Det händer mycket både på hemmaplan och internationellt så det finns en uppsjö av nya idéer och influenser som vi snappar upp. Och i dagens läge kan du välja mycket inom färger och tapeter. Det finns inget som är för oss främmande. Vi är ditt bollplank där du kan få utlopp för just dina idéer och önskemål.